Ankara Kombi Bakım Servisleri 2016 Fiyatları-Ücretleri Belli Oldu

06 Kasım  2015 Cuma - 10:26 trankara.com
2015 de Kombi bakım fiyatları Ankara'da ortalama 50-70 lira arasında olmuştur. 2016 yılı kombi bakım ücretleri yine aynı aralıkta olması beklenmektedir.

Ev ve işyerleriniz ısınmasında kullanılan kombi cihazlarınızın yıllık bakımını yapmak cihazın performansını ve ömrünü uzatır.
Kombi bakımı cihazın verimli çalışması, performansını koruması, yakıt tasarrufu, oluşabilecek arızaları önceden tespit etme ve bu arızalardan kaynaklanan tamir masraflarını ortadan kaldırmak olarak sıralanabilir. En az yılda bir defa kombi bakım yaptırmak cihazınızın ömrünü uzatır, gaz sarfiyatını düşürür, sık sık arıza yapmasını önler...
Ankarada Kombi bakım servisleri arasında öncü firmalar arasında yer alan yuvam kombi ve beyaz eşya servisi kombi bakım fiyatları konusunda en uygun ücreti sunmaya devam ediyor.
kombi bakımı önemli bir konudur. Ankarada ortalama 6 ay boyunca çalışan kombilerin bakımı ihmam edilmesi gereken bir konudur.

2015 de Kombi bakım fiyatları Ankara'da ortalama 50-70 lira arasında olmuştur. 2016 yılı kombi bakım ücretleri yine aynı aralıkta olması beklenmektedir.


Kombi Bakımı

Yuvam teknik her hangi bir kombi markasının yetkili servisi değildir.

Ankara geneli kombi bakımı servisleri hizmeti verdiğimiz bazı bölgeler:
Çankaya, Dikmen, Esat, Ankara Gaziosmanpaşa, Kırkkonaklar, Birlik Mahallesi, Çankaya Yıldız, Öveçler, Balgat, ostim, siteler, ivedik, etlik, mamak, yenimahalle, ayrancı, pursaklar, kızılay, sıhhiye, ankara ulus, şentepe, demetevler, incirli, Cevizlidere, Abidinpaşa, hüseyingazi, karapürçek, pursaklar, Ayrancı, Çayyolu, Ümitköy, Batıkent, Ufuktepe, bahçelievler, Eryaman, etimesgut, alacaatlı ankara,

Yuvam teknik'in Ankara geneli uygun fiyatları ile dkombi bakı yaptıgı diğer kombi markaları: Altus, Ariston Kombi, AUER Kombi, Baymak Kombi bakımı ve tamiri, Bosch Kombi, Buderus Kombi servisi ankara, Demirdöküm Kombi, Eca Kombi Servisi, Ferroli Kombi servisi, immergas Kombi servisi ankara, Kiturami Kombi servisi ankara, Protherm Kombi servisi ankara, Vaillant Kombi servisi ankara, Viessmann Kombi, Panel Radyatör, Oda Termostadı, Kombi Montajı Doğalgaz Projesi, Hermetik Şofben, Termosifion, Kombi Bakımı, Kombi Tamiri, kombi Fiyatları

`demirdöküm

Bu haber ile ilgili yorumlar

Yorumlar

İsim Mail
 
Yazılan yorumlar