Yastık, Yorgan, Battaniye Ve Halılar Tehlike Saçıyor!

11 Mart  2015 Çarşamba - 23:51 trankara.com
Yapılan araştırmalar yastık, yorgan, battaniye ve halıların üzerinde binlerce bakteri ve mayt bulunduğunu ortaya çıkardı.
Ankara, Araştırmalar  2 yıl kullanılan yastık ve yorganların üzerinde ölü veya canlı binlerce mayt ve bakteri bulunduğunu ve elektrikli süpürgelerin de halıları tam anlamıyla temizlemediğini gösteriyor.

Yorgan yıkama Ankara, uzmanlar ise battaniye ve yorgan yıkama zamanının 6 ayda bir olması gerektiğine dikkat çekiyorlar.

Evlerimizde yuttuğumuz, solukla içeriye çektiğimiz ve dokunduğumuz her şey alerji yapabilir.

Solunum sistemi insan vücudunda mevcut olan yaklaşık 70 trilyon hücreye oksijen taşımakla görevli olan sistemdir. Sadece oksijen taşımakla kalmaz, hücrelerin metabolizma faaliyetleri sonucu oluşan karbondioksitin uzaklaştırılması ve kanın PH sının ayarlanması gibi önemli görevleri üstlenmektedir. Solunum sistemi elemanları burun, gırtlak, nefes borusu ve akciğerdir.

Bu organlardan en ciddi rahatsızlıkların meydana geldiği organ ise akciğerlerdir.battaniye yıkama özellikle akciğere bağlı önemli hastalıklarda kişi her nefeste yeterli miktarda oksijen alamaz ve solunum yolları hastalıkları sizin tahmin etmekte zorlanmayacağınız gibi kirli havadan, dokunduğumuz kirli iyi temizlenmemiş mikroplardan arındırılmamış dezenfek te edilmemiş yorgan ve battaniyeler den konaklanmaktadır.

Ankara'da sadece yorgan yıkama, battaniye yıkama ve çamaşır yıkama için tasarlanmış özel programlı rezistanslı sıcak suyla yıkayan makineyle yorgan ve battaniye yıkama hizmeti veren onlarca firma arasında Zeki halı, Yorgan ve battaniye yıkama konusunda en iyi fiyatları en kaliteli hizmetle buluşturan sayılı yorgan yıkama, battaniye yıkama şirketleri arasında öncü bir firmadır.

Ankara'da yorgan yıkama, Battaniye yıkama, Koltuk Temizleme Hizmeti  sunmaya devam ediyor. Bu hizmetide en iyi yorgan yıkama Makinesinde yorgan yıkama ve battaniye yıkama için özel yorgan yıkama ve battaniye yıkama konusunda makineleşmiştir. Aynı zamanda yastık yıkama, battaniye yıkama, yün yorgan yıkama, elyaf yorgan yıkama, pamuk yorgan yıkama, slikon yorganlar da yıkanmaktadır. Çamaşır makinesi mantığıyla çalışan makine parkı yorganlara kesinlikle zarar vermiyor.


Ankara da Yorgan Yıkama, Battaniye yıkama, Koltuk Yıkama ve Halı yıkama konusunda Ankara'nın tüm ilçe ve semtlerine ücretsiz servis imkanı sunan zeki halı ve yorgan yıkama fabrikası nı 0312 419 76 77 numarası nda arayabilir. siparişleriniz telefon la halı yıkama servisi ne bildirebilirsiniz.

Firmaya Ulaşmak İçin http://www.hali-yikamaankara.com/anasayfa

`yorgan
Bu haber ile ilgili yorumlar

Yorumlar

İsim Mail
 
Yazılan yorumlar