ANKARA'YA KIŞ GELMEDEN KOMBİ BAKIMI NIZI YAPTIRIN

13 Ekim  2015 Salı - 15:30 trankara.com
Baymak kombi bakım ve tamir servisi, Beko kombi bakım ve tamir servisi, Buderus kombi bakım ve tamir servisi, Demirdöküm kombi bakımı ve tamir servisi, ECA kombi bakım ve tamir servisi
evlerde kombilerin yılda bir kez bakımdan geçirilmesinin doğalgaz tüketiminde belirgin bir düşüş sağladığına dikkat çekildi.

HER MARKA KOMBİ BAKIMI İÇİN FİYAT VE BAKIM BİLGİSİ İÇİN MÜŞTERİ DANIŞMA HATTI:

0312 418 4 007`kombi
Bakım için en uygun zamanın eylül ayı olduğu, alınacak basit tedbirlerle doğalgaz faturasının yüzde 20 düşürülebileceği belirtildi.

Gaz tüketiminin düşürülmesi ve verimli ısınma için kombilerin kış öncesinde bakımdan geçirilmesi çok önemli. Kombilerin gaz geçiş filtrelerinin yılda bir kez temizlenmesinin çok önemli olduğunu vurgulayan Yuvam Teknik kombi tamir bakım servisi teknisyenleri, özellikle balkonlardaki kombilerin toz nedeniyle tıkandığını bunun yanı sıra sudaki kirecin de kombide tıkanmalara yol açtığını vurguladı.

Kombi bakımlarının mutlaka uzman servisler tarafından yapılması gerektiğini söyleyen yuvam teknik çalışanları, kombinin montajı sırasında mutlaka ısı yalıtımının sağlanması gerektiğini ve balkon gibi dış ortamdaki kombilerin de kışın donmaması için sisteme antifiriz konulması gerektiğini belirtti.

Kombi bakımı sırasında cihazın yanma hanesi, fan gibi bölümlerindeki tozların temizlendiğini, brülör ve bacanın bakımının yapılması çok önemli, sadece kombi temizliğinin yeterli olmadığını radyatörlerin de temizlenmesi gerektiğin vurgulayan kombi bakım ustalara. “Zaman içerisinde radyatörler (petek) tıkanabilir, bu ise yeterince ısınmayı önler. Yetkili bir uzmanın hiç olmazsa 2 yılda bir radyatörlerin suyunu boşaltıp belirli bir oranda sisteme akıcı madde eklemesiyle daha verimli bir ısınma sağlanır. Bu bakımlar ödenecek doğalgaz faturalarınız yüzde 20’ye kadar azaltacaktır ve kışın soğuk günlerde sistemin bozulma riskini en aza indirecektir” şeklinde tuketicileri uyardılar.



Ankara geneli kombi bakımı ve uygun fiyatları sunarak yaptıgım kombi tamiri servisi hizmeti verdiğimiz bazı bölgeler: not: hiç bir kombi nin yetkili servisi değiliz. Çankaya, Dikmen, Esat, Ankara Gaziosmanpaşa, Kırkkonaklar, Birlik Mahallesi, Çankaya Yıldız, Öveçler, Balgat, ostim, siteler, ivedik, etlik, mamak, yenimahalle, ayrancı, pursaklar, kızılay, sıhhiye, ankara ulus, şentepe, incirli, Cevizlidere, Abidinpaşa, Ayrancı, Çayyolu, Ümitköy, Batıkent, Ufuktepe, bahçelievler, Eryaman, etimesgut, alacaatlı ankara,

Kombi Bakımı Ankara yogun hizmet verdiğimiz bazı kombi markaları

Baymak kombi bakım ve tamir servisi
Beko kombi bakım ve tamir servisi
Blyss kombi bakım ve tamir servisi
Buderus kombi bakım ve tamir servisi
Demirdöküm kombi bakımı ve tamir servisi
Diğer kombi bakım ve tamir servisi
ECA kombi bakım ve tamir servisi
ferroli kombi bakım ve tamir servisi
bosch kombi bakım ve tamir servisi
vestel kombi bakım ve tamir servisi
baxi kombi bakım ve tamir servisi
aırfel kombi bakım ve tamir servisi
alarko kombi bakım ve tamir servisi
vaillant kombi bakım ve tamir servisi
prtherm kombi bakım ve tamir servisi
beratta kombi bakım ve tamir servisi
baykan kombi bakım ve tamir servisi
süsler kombi bakım ve tamir servisi
arıston kombi bakım ve tamir servisi
vıesman kombi bakım ve tamir servisi
Bu haber ile ilgili yorumlar

Yorumlar

İsim Mail
 
Yazılan yorumlar